Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Zwijndrecht
» Weekmarkt in Zwijndrecht
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op het parkeerterrein van Winkelcentrum Oudeland (bij de Beethovenlaan)

Ontdek de Charme van de Markt Oudeland in Zwijndrecht!

Markt Oudeland: Een Parel in Zwijndrecht

De Markt Oudeland in Zwijndrecht, gehouden op het parkeerterrein van Winkelcentrum Oudeland, vormt elke dinsdag een bruisend middelpunt van handel en sociale interactie. Deze markt, gelegen in een levendige buurt en dichtbij de Beethovenlaan, trekt een divers publiek aan, van lokale bewoners tot bezoekers die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten en een warme gemeenschapsatmosfeer.

Markt Tijden en Locatie:

 • Wanneer: Elke dinsdag van 09:00 tot 16:00 uur.
 • Waar: Op het parkeerterrein van Winkelcentrum Oudeland in Zwijndrecht.

De markt in Oudeland onderscheidt zich door:

 • Een Gevarieerd Aanbod: De markt biedt een breed scala aan producten, waaronder verse vis, groenten en fruit, bloemen, en vleeswaren.
 • Een Gezellige Sfeer: De markt staat bekend om zijn vriendelijke kooplui en ontspannen sfeer, waardoor het een ideale plek is om te winkelen en te socialiseren.

Een Rijke Marktbeleving

Op de Markt Oudeland in Zwijndrecht vind je:

 • Een overvloed aan verse en kwalitatief hoogwaardige producten, direct van de producenten, wat zorgt voor een authentieke winkelervaring.
 • Een kans om te genieten van de levendige marktsfeer, waar de geuren van verse producten samenkomen met de kleurrijke aanwezigheid van bloemen en lokale delicatessen.

Bereikbaarheid en Parkeren:

 • Parkeren: Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar direct bij het winkelcentrum, wat het bezoeken van de markt gemakkelijk maakt.
 • Toegankelijkheid: De markt is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer en per fiets.

Tips voor Jouw Marktbezoek in Oudeland

 • Beste Bezoektijden: De ochtenduren zijn ideaal voor het vinden van de meest verse producten en voor een rustigere winkelervaring.
 • Betalingsmethoden: De meeste kooplieden accepteren zowel contant geld als pinbetalingen, wat het winkelen vergemakkelijkt.

De Markt als Centrum van de Gemeenschap

De Markt Oudeland in Zwijndrecht is niet alleen een commerciële hub, maar ook een belangrijk onderdeel van de gemeenschap:

 • Het biedt een platform voor lokale handelaren en ambachtslieden om hun producten te verkopen en draagt bij aan de levendige lokale economie.
 • De markt weerspiegelt de hechte gemeenschap van Oudeland en is een ontmoetingsplek die generaties en culturen samenbrengt.

Ontdek Zelf de Markt van Oudeland

Elke dinsdag nodigt de Markt Oudeland in Zwijndrecht je uit om de lokale cultuur, gemeenschap en het uitgebreide aanbod aan verse producten te ervaren. Kom langs en ontdek zelf de gezelligheid en diversiteit die deze markt te bieden heeft, midden in het hart van Oudeland.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Zwijndrecht

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.