Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Zuidhorn
» Weekmarkt in Zuidhorn
(Groningen)
 - Te vinden Overtuinen

Weekmarkt in Zuidhorn: Vrijdagmiddag Gezelligheid op Overtuinen

Vrijdagmarkt op Overtuinen in Zuidhorn: Een Middag Vol Ontdekkingen

Elke vrijdagmiddag komt Overtuinen in Zuidhorn tot leven met een gezellige en levendige weekmarkt. Van 13:00 tot 17:30 uur biedt deze markt een uitnodigende plek voor zowel inwoners als bezoekers om een diversiteit aan producten te ontdekken, variërend van dagelijkse benodigdheden tot unieke ambachtelijke waren.

Ontdek de Markt in Zuidhorn

  • Locatie: Overtuinen, Zuidhorn.
  • Openingstijden: Vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod in een ontspannen en gastvrije sfeer, perfect voor zowel de dagelijkse boodschappen als voor bijzondere aankopen.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van Overtuinen.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Zuidhorn

De weekmarkt op Overtuinen in Zuidhorn is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Het is een plek waar mensen samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de levendige en gezellige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Zuidhorn

De weekmarkt in Zuidhorn biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en geniet van de dynamische sfeer van de markt. Maak van je vrijdagmiddag een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op Overtuinen in Zuidhorn!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Zuidhorn

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.