Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Zuidbroek
» Weekmarkt in Zuidbroek
(Groningen)
 - Te vinden ‘Plein aan ’t Wotter’, Spoorstraat (haven),

Vrijdagmarkt Zuidbroek: Gezelligheid aan ’t Wotter

Zuidbroek’s Vrijdagmarkt: Een Ontspannen Ochtend aan het Water

Elke vrijdagochtend verandert ‘Plein aan ’t Wotter’ in de Spoorstraat van Zuidbroek in een bruisende marktplaats. Van 08:00 tot 12:00 uur biedt deze markt een ideale gelegenheid om in een sfeervolle omgeving te genieten van een verscheidenheid aan producten.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Zuidbroek

De weekmarkt in Zuidbroek is een uitstekende keuze voor een gezellige vrijdagochtend. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, handgemaakte producten, of gewoon de sfeer van een lokale markt wilt proeven, deze markt heeft voor ieder wat wils in een ontspannen setting.

Ontdek de Markt in Zuidbroek

  • Locatie: ‘Plein aan ’t Wotter’, Spoorstraat (haven), Zuidbroek.
  • Tijden: Vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur.
  • Aanbod: Een gevarieerd assortiment van lokale producten en ambachtelijke goederen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Feestdagen: De markt vindt niet plaats op Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.

De Weekmarkt van Zuidbroek: Een Belangrijk Onderdeel van de Gemeenschap

De vrijdagmarkt in Zuidbroek aan de Spoorstraat is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een gezellige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Sfeer van de Vrijdagmarkt in Zuidbroek

Kom naar de weekmarkt in Zuidbroek voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagochtend aan ‘Plein aan ’t Wotter’ voor een ochtend vol gezelligheid en lokale ontdekkingen!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Zuidbroek

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.