Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Woudenberg
» Weekmarkt in Woudenberg
(Utrecht)
 - Te vinden De Nieuwe Poort gehouden op het Poortplein.

Weekmarkt in Woudenberg: Dinsdag en Zaterdag Gezelligheid op De Nieuwe Poort

Marktdagen op De Nieuwe Poort in Woudenberg: Een Ochtend Vol Ontdekkingen

Elke dinsdag en zaterdag wordt De Nieuwe Poort in Woudenberg een bruisende marktplaats. Van 08:00 tot 13:00 uur, biedt deze weekmarkt een gastvrije plek waar zowel inwoners als bezoekers een diversiteit aan producten kunnen ontdekken, van noten en brood tot groente en kaas, ideaal voor zowel de dagelijkse boodschappen als voor het vinden van bijzondere items.

Ontdek de Markt in Woudenberg

  • Locatie: De Nieuwe Poort, Poortplein, Woudenberg.
  • Openingstijden: Dinsdag en Zaterdag van 08:00 tot 13:00 uur.
  • Bijzonderheden: Een compacte verzameling standplaatsen met een focus op kwalitatieve versproducten zoals noten, brood, poelier, groente, bloemen en kaas.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van De Nieuwe Poort.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Woudenberg

De weekmarkt op De Nieuwe Poort in Woudenberg is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Het is een plek waar mensen samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de levendige en gezellige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Woudenberg

De weekmarkt in Woudenberg biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en geniet van de dynamische sfeer van de markt. Maak van je bezoek op dinsdag of zaterdag een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op De Nieuwe Poort in Woudenberg!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Woudenberg

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.