Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Wognum
» Weekmarkt in Wognum
(Noord-Holland)
 - Te vinden bij het winkelcentrum De Boogerd

Vrijdagmarkt Wognum: Gezelligheid bij Winkelcentrum De Boogerd

Wognum’s Vrijdagmarkt: Een Wekelijkse Bestemming voor Winkelliefhebbers

Elke vrijdag brengt winkelcentrum De Boogerd in Wognum een gezellige weekmarkt tot leven. Van 10:00 tot 17:00 uur kun je hier terecht bij een aantal marktkramen die een verscheidenheid aan producten aanbieden, perfect voor een dagje uit shoppen.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Wognum

De weekmarkt in Wognum is de ideale plek om je weekendinkopen te doen. Of je nu op zoek bent naar verse producten, unieke vondsten of gewoon de sfeer van een lokale markt wilt ervaren, deze markt biedt een aangename en ontspannen winkelervaring.

Ontdek de Markt in Wognum

  • Locatie: Bij winkelcentrum De Boogerd, Wognum.
  • Tijden: Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.
  • Aanbod: Een divers assortiment van producten aangeboden door verschillende marktkramen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het winkelcentrum.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Speciaal Evenement: Op Hemelvaartsdag vindt er altijd een jaarmarkt plaats, wat zorgt voor extra gezelligheid en een groter aanbod.

De Weekmarkt van Wognum: Een Gezellige Toevoeging aan het Winkelcentrum

De vrijdagmarkt bij winkelcentrum De Boogerd in Wognum is meer dan alleen een plek voor boodschappen; het is een aanvulling op het winkelcentrum waar bezoekers kunnen genieten van de combinatie van markt- en winkelbeleving.

Ervaar de Levendige Sfeer van de Vrijdagmarkt in Wognum

Kom naar de weekmarkt in Wognum voor een unieke ervaring van winkelen en marktplezier. Geniet van de sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod op deze gezellige markt. We zien je graag op vrijdag bij winkelcentrum De Boogerd voor een dag vol ontdekkingen en gezelligheid!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Wognum

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.