Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Waspik
» Weekmarkt in Waspik
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Dorpsplein

Weekmarkt in Waspik: Woensdagochtend Gezelligheid op het Dorpsplein

Woensdagmarkt op het Dorpsplein in Waspik: Een Ochtend Vol Ontdekkingen

Elke woensdagochtend brengt het Dorpsplein in Waspik een gezellige marktsfeer. Van 08:00 tot 12:00 uur biedt deze weekmarkt een uitnodigende plek voor zowel inwoners als bezoekers om een diversiteit aan producten te ontdekken, van verse levensmiddelen tot ambachtelijke waren.

Ontdek de Markt in Waspik

  • Locatie: Dorpsplein, Waspik.
  • Openingstijden: Woensdag van 08:00 tot 12:00 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod in een sfeervolle en gastvrije setting, ideaal voor zowel de dagelijkse boodschappen als bijzondere aankopen.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van het Dorpsplein.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Waspik

De weekmarkt op het Dorpsplein in Waspik is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Het is een plek waar mensen samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de gezellige en levendige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Waspik

De weekmarkt in Waspik biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en geniet van de dynamische sfeer van de markt. Maak van je woensdagochtend een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op het Dorpsplein in Waspik!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Waspik

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.