Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Waalre
» Weekmarkt in Waalre
(Noord-Brabant)
 - Te vinden op Den Hof

Weekmarkt in Waalre: Dinsdagmiddag Levendigheid op Den Hof

Dinsdagmarkt op Den Hof in Waalre: Een Middag Vol Ontdekkingen

Elke dinsdagmiddag komt Den Hof in Waalre tot leven met een gezellige en levendige weekmarkt. Van 12:00 tot 17:00 uur biedt deze markt een uitnodigende plek voor zowel inwoners als bezoekers om een diversiteit aan producten te ontdekken, variërend van dagelijkse benodigdheden tot unieke vondsten.

Ontdek de Markt in Waalre

  • Locatie: Den Hof, Waalre.
  • Openingstijden: Dinsdag van 12:00 tot 17:00 uur.
  • Bijzonderheden: Een breed assortiment aan producten in een gezellige en gastvrije sfeer, ideaal voor een ontspannen marktbezoek.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van Den Hof.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Waalre

De weekmarkt op Den Hof in Waalre is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Het is een plek waar mensen samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de levendige en gezellige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Waalre

De weekmarkt in Waalre biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en geniet van de dynamische sfeer van de markt. Maak van je dinsdagmiddag een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op Den Hof in Waalre!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Waalre

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.