Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Vught
» Weekmarkt in Vught
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Moleneindplein

Weekmarkt in Vught: Donderdagmiddag Gezelligheid op het Moleneindplein

Donderdagmarkt op het Moleneindplein in Vught: Een Middag Vol Ontdekkingen

Elke donderdagmiddag verandert het Moleneindplein in Vught in een gastvrije weekmarkt. Van 13:00 tot 17:00 uur wordt deze markt een gezellige ontmoetingsplek, waar je je direct thuis voelt. De markt is ruim opgezet en biedt diverse kramen met een breed scala aan producten voor zowel dagelijkse als wekelijkse boodschappen.

Ontdek de Markt in Vught

  • Locatie: Moleneindplein, Vught.
  • Openingstijden: Donderdag van 13:00 tot 17:00 uur.
  • Bijzonderheden: Een ruime en gastvrije markt met een gevarieerd aanbod, perfect voor een ontspannen marktbezoek in de middag.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van het Moleneindplein.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Vught

De weekmarkt op het Moleneindplein in Vught is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats. Het is een plek waar mensen samenkomen voor hun boodschappen, voor gezelligheid, en om de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Beleef de Lokale Sfeer van Vught

De weekmarkt in Vught biedt een uitstekende kans om te genieten van een ontspannen middag. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en ervaar de vriendelijke sfeer van de markt. Maak van je donderdagmiddag een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op het Moleneindplein in Vught!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Vught

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.