Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Voorschoten
» Weekmarkt in Voorschoten
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Voorstraat, Voorschoten

Weekmarkt in Voorschoten: Vrijdagse Gezelligheid in de Voorstraat

Vrijdagmarkt in de Voorstraat in Voorschoten: Een Dag Vol Historie en Levendigheid

Elke vrijdag komt de Voorstraat in Voorschoten tot leven met een gezellige weekmarkt. Omgeven door oude lindebomen, nostalgische gaslantaarns en historische gebouwen zoals de dorpspomp en het Ambachts- en Baluwhuis, biedt deze markt van 8:30 tot 16:30 uur een sfeervolle setting voor zowel inwoners als bezoekers.

Ontdek de Markt in Voorschoten

  • Locatie: Voorstraat, Voorschoten.
  • Openingstijden: Vrijdag van 8:30 tot 16:30 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod in een historische omgeving, perfect voor zowel dagelijkse boodschappen als speciale vondsten.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van de Voorstraat.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Voorschoten

De weekmarkt op de Voorstraat in Voorschoten is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats. Het is een plek waar men niet alleen komt voor de boodschappen, maar ook voor de gezelligheid, om elkaar te ontmoeten en om te genieten van de historische sfeer van het centrum.

Beleef de Sfeer van Voorschoten

Naast de markt vind je in Voorschoten tal van leuke terrasjes waar je even kunt ontspannen. Geniet van de omgeving, laat de nostalgische sfeer op je inwerken, en ervaar het unieke karakter van het dorpscentrum. Bezoek de weekmarkt in Voorschoten en maak je ervaring compleet met een bezoek aan de charmante terrasjes en winkels rondom de markt!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Voorschoten

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.