Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Vlissingen
» Weekmarkt in Vlissingen
(Zeeland)
 - Te vinden op de kop van het Scheldeplein

Proef de Sfeer op de Weekmarkt in Vlissingen!

Vlissingen’s Zaterdagmarkt: Een Kleurrijk Trefpunt

Ontdek Vlissingen’s Wekelijkse Schatkist
Vlissingen, met zijn rijke maritieme geschiedenis en levendige boulevards, verwelkomt bezoekers en inwoners op de wekelijkse zaterdagmarkt. Deze markt is niet alleen een handelsplaats, maar ook een sociaal hart waar gemeenschapszin en gastvrijheid samenkomen.

Wanneer en Waar te Beleven

Elke zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur komt de kop van het Scheldeplein tot leven. Hier ontvouwt zich een kleurrijk schouwspel waar zowel bewoners als bezoekers van de stad samenkomen.

Jouw Zaterdagse Marktavontuur Vlissingse Zaterdagmarkt

  • Locatie: Kop van het Scheldeplein
  • Tijden: 8.00 – 15.00
  • Sfeer en Aanbod: Een gezellige atmosfeer, gevarieerd aanbod van kramen met onder andere vers fruit, groenten en bloemen, aangevuld met unieke lokale producten.

Schatten van de Markt

Deze markt is een feest voor de zintuigen. Naast de verse groenten en fruit, vind je er bijzondere lokale delicatessen, ambachtelijke producten en bloeiende bloemen. Het is een ontdekkingstocht waarbij elke kraam zijn eigen verhaal vertelt.

Bereik Jouw Bestemming

Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets of de auto komt, de markt is voor iedereen toegankelijk. Tips voor parkeren en de beste fietsroutes helpen je om je bezoek soepel te laten verlopen.

Tips voor een Optimaal Marktbezoek

  • Beste Bezoektijden: Kom vroeg om de drukte voor te zijn.
  • Betalingsmogelijkheden: Zowel contant als pin.
  • Speciale Evenementen: Houd lokale aankondigingen in de gaten voor themadagen en speciale activiteiten.

Een Duik in de Geschiedenis

De Vlissingse markt kent een lange traditie. Al eeuwen is het een ontmoetingsplek waar handel, cultuur en gemeenschap elkaar vinden en versterken.

Waarom de Vlissingse Markt Bezoeken?

De zaterdagmarkt in Vlissingen is een ervaring die verder gaat dan winkelen. Het is een plek van ontmoeting, ontdekking en het beleven van de lokale cultuur. Laat je verleiden door de unieke sfeer en maak deel uit van deze levendige gemeenschap.

Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.