Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Velp
» Weekmarkt in Velp
(Gelderland)
 - Te vinden Den Heuvel in Velp

Donderdagmarkt Velp: Gezelligheid op Den Heuvel

Velp’s Donderdagmarkt: Een Ochtend Vol Lokale Charme

Elke donderdagochtend wordt Den Heuvel in Velp omgetoverd tot een sfeervolle weekmarkt. Van 8:00 tot 13:00 uur biedt deze markt een uitstekende kans om in een gemoedelijke sfeer lokale producten te kopen.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Velp

De weekmarkt in Velp is de perfecte bestemming voor een gezellige donderdagochtend. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, ambachtelijke producten, of gewoon de lokale marktsfeer wilt ervaren, je vindt er een divers en gastvrij aanbod.

Ontdek de Markt in Velp

  • Locatie: Den Heuvel, Velp.
  • Tijden: Donderdag van 8:00 tot 13:00 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan producten, van etenswaren tot handgemaakte goederen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Neem de tijd om de diverse kramen te verkennen en geniet van de lokale producten en de sfeer.

De Weekmarkt van Velp: Een Belangrijk Onderdeel van het Dorpsleven

De donderdagmarkt op Den Heuvel in Velp is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Dorpssfeer van de Donderdagmarkt in Velp

Kom naar de weekmarkt in Velp voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op donderdagochtend op Den Heuvel voor een ochtend vol gezelligheid en verse producten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Velp

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.