Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Veldhoven
» Weekmarkt in Veldhoven
(Noord-Brabant)
 - Te vinden in het Citycentrum, op het Meiveld.

Weekmarkt in Veldhoven: Maandagmiddag Gezelligheid in Citycentrum

Maandagmarkt op het Meiveld in Veldhoven: Een Middag Vol Ontdekkingen

Elke maandag brengt het Meiveld in het Citycentrum van Veldhoven een levendige marktsfeer. Van 11.00 tot 16.30 uur biedt deze weekmarkt een uitnodigende plek voor inwoners en bezoekers om een diversiteit aan producten te ontdekken. Mocht de maandag op een feestdag vallen, dan verschuift de markt naar dinsdag.

Ontdek de Markt in Veldhoven

  • Locatie: Meiveld, Citycentrum, Veldhoven.
  • Openingstijden: Maandag van 11.00 tot 16.30 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod van verse levensmiddelen, kleding, huishoudelijke artikelen en meer. Bij feestdagen verschuift de markt naar dinsdag.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving van het Citycentrum.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Veldhoven

De weekmarkt op het Meiveld in Veldhoven is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Het is een plek waar mensen samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de levendige en gezellige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Veldhoven

De weekmarkt in Veldhoven biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en geniet van de dynamische sfeer van de markt. Maak van je maandag (of dinsdag bij feestdagen) een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op het Meiveld in het Citycentrum van Veldhoven!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Veldhoven

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.