Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Urk
» Weekmarkt in Urk
(Flevoland)
 - Te vinden op het parkeerterrein van winkelcentrum Urkerhard (Ransuil).

Weekmarkt Urk: Gezelligheid en Aanbiedingen op Zaterdag

Zaterdagmarkt in Urk: Een Markt Vol Traditie en Koopjes

Elke zaterdagochtend wordt het parkeerterrein van Urkerhard (Ransuil) in Urk omgetoverd tot een bruisende weekmarkt. Van 08.30 tot 13.00 uur kun je hier terecht voor een breed scala aan producten aangeboden door zo’n 25 marktkooplieden. Deze markt, bekend om zijn drukke bezoekersaantallen en gevarieerde aanbiedingen, is een must-visit voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.

Ontdek de Markt in Urk

  • Locatie: Parkeerterrein Urkerhard, Ransuil, Urk.
  • Openingstijden: Zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur.
  • Bijzonderheden: Een divers aanbod van producten zoals brood en banket, kleding en accessoires, lederwaren, groente en fruit, noten, biologische producten, vis, bloemen en lekkernijen.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is goed bereikbaar te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van Urkerhard (Ransuil).
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden de mogelijkheid tot pinnen.

De Markt als Trekpleister van Urk

De weekmarkt in Urk is meer dan een handelsplek; het is een levendige ontmoetingsplaats die de gemeenschap samenbrengt. Het is een ideale locatie om de lokale cultuur te ervaren, speciale aanbiedingen te vinden en te genieten van de unieke sfeer van de markt.

Ervaar de Lokale Sfeer van Urk

De weekmarkt in Urk biedt een uitstekende gelegenheid om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Met een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten en gezellige drukte is het een ideale bestemming voor je zaterdagochtend. Combineer een bezoek aan het dorpscentrum van Urk met een bezoek aan deze levendige markt en ontdek wat Urk te bieden heeft!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Urk

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.