Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Ulvenhout
» Weekmarkt in Ulvenhout
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Dorpsplein, Ulvenhout

Wijkmarkt Ulvenhout: Donderdagmiddag Charme op het Dorpsplein

Ulvenhout’s Wekelijkse Markt: Een Middag van Gemeenschap en Traditie

In Ulvenhout, bekend om zijn dorpscharme en sterke gemeenschapszin, biedt de wijkmarkt op het Dorpsplein elke donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur een sfeervolle ontmoetingsplek. Deze markt is een centraal punt voor zowel de lokale bevolking als bezoekers om te genieten van verse, kwalitatieve producten in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Uw Donderdagmiddag Bestemming: Wijkmarkt op het Dorpsplein

De wijkmarkt van Ulvenhout, gelegen op het pittoreske Dorpsplein, verwelkomt u elke donderdagmiddag. Het is de perfecte plek om de middag door te brengen met het ontdekken van lokale producten en het genieten van de gezelligheid van het dorp.

Marktdag in Ulvenhout: Een Kleurrijke en Gastvrije Ervaring

 • Locatie: Dorpsplein, Ulvenhout.
 • Openingstijden: Donderdag, van 13.00 tot 17.00 uur.
 • Bijzonderheden: Een markt die bekend staat om zijn gastvrije sfeer en een divers aanbod van verse producten, lokale ambachten en meer.

Wat Te Kopen op de Wijkmarkt in Ulvenhout

Op de wijkmarkt in Ulvenhout vindt u:

 • Een breed scala aan verse producten zoals groenten, fruit, vlees en kaas, rechtstreeks van lokale boeren en ambachtslieden.
 • Een selectie van unieke ambachtelijke producten en lokale specialiteiten die het karakter van Ulvenhout weerspiegelen. De markt is een uitstekende gelegenheid om de lokale economie te ondersteunen en kwaliteitsproducten rechtstreeks van de bron te kopen.

Bereikbaarheid van de Markt in Ulvenhout

De wijkmarkt is toegankelijk voor iedereen:

 • Openbaar vervoer: Goede verbindingen naar het Dorpsplein.
 • Auto: Parkeergelegenheid in de nabijheid van de markt.
 • Fiets: Veilige fietsstallingen beschikbaar. Tip: Geniet van de middagsfeer en combineer uw marktbezoek met een wandeling door het dorp.

Tips voor uw Bezoek aan de Wijkmarkt

 • Beste bezoektijden: De namiddag is ideaal om de markt in een ontspannen tempo te ervaren.
 • Betalingsmethoden: De meeste kramen accepteren contant geld en sommigen ook pin.
 • Speciale evenementen: Houd de lokale aankondigingen in de gaten voor themadagen of seizoensgebonden activiteiten.

Een Parel in Ulvenhout: De Wijkmarkt

De wijkmarkt in Ulvenhout is meer dan een plek om boodschappen te doen; het is een integraal onderdeel van het dorpsleven. Het versterkt de gemeenschapszin en biedt een wekelijkse gelegenheid om de unieke sfeer en cultuur van Ulvenhout te ervaren.

Ervaar de Markt in Ulvenhout

Een bezoek aan de wijkmarkt in Ulvenhout is een kans om deel uit te maken van de levendige dorpsgemeenschap. Met zijn vriendelijke sfeer en diversiteit aan producten biedt de markt een unieke gelegenheid om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de charmante atmosfeer van Ulvenhout. Kom langs en beleef zelf de gezelligheid en kwaliteit van de wijkmarkt op het Dorpsplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Ulvenhout

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.