Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Stadskanaal
» Weekmarkt in Stadskanaal
(Groningen)
 - Te vinden Europalaan en Navolaan Stadskanaal

Weekmarkt Stadskanaal: Levendige Zaterdag op Europalaan en Navolaan

Zaterdagmarkt in Stadskanaal: Een Dag Vol Ontdekkingen

Elke zaterdag wordt het gebied rond de Europalaan en Navolaan in Stadskanaal omgetoverd tot een bruisende marktplaats. Van 08.00 tot 17.00 uur kun je hier genieten van een levendige en gezellige sfeer, waarbij ongeveer dertig marktlieden een diversiteit aan producten aanbieden. Deze markt is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een gezellige sfeer.

Proef de Sfeer en de Producten

  • Locatie: Europalaan en Navolaan, Stadskanaal.
  • Openingstijden: Zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod van verse levensmiddelen, kleding, accessoires en nog veel meer, aangeboden door ongeveer dertig enthousiaste marktlieden.

Informatie voor Bezoekers

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk toegankelijk te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van de Europalaan en Navolaan.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld, en sommige bieden de mogelijkheid tot pinnen.

De Markt als Ontmoetingsplek in Stadskanaal

De weekmarkt in Stadskanaal is meer dan een handelsplek; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats. Het is een locatie waar inwoners en bezoekers samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de dynamische sfeer van de markt.

Ervaar de Dynamiek van Stadskanaal

De weekmarkt in Stadskanaal is de perfecte bestemming om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Maak kennis met de vriendelijke marktlieden, ontdek de kwaliteit van de producten, en geniet van de levendige atmosfeer. Laat je elke zaterdag verrassen door de charme van de markt op de Europalaan en Navolaan!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Stadskanaal

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.