Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Someren
» Weekmarkt in Someren
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Wilhelminaplein voor het gemeentehuis.

Weekmarkt Someren: Gezelligheid op Woensdag op het Wilhelminaplein

Woensdagmarkt in Someren: Een Markt vol Traditie

Elke woensdag in de even weken verandert het Wilhelminaplein voor het gemeentehuis in Someren in een levendige marktplaats. Van 9.00 tot 12.00 uur kun je hier genieten van de markt waar lokale handelaren een breed scala aan producten aanbieden. Het is de ideale gelegenheid om lokale producten te ontdekken en deel uit te maken van de gemeenschap.

Ontdek de Marktsfeer in Someren

  • Locatie: Wilhelminaplein, voor het gemeentehuis, Someren.
  • Openingstijden: Woensdag van 9.00 tot 12.00 uur, alleen in de even weken.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod van verse producten, van groente en fruit tot kleding en huishoudelijke artikelen.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving van het Wilhelminaplein.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld, en enkele bieden pinbetalingen.

De Markt als Hart van de Gemeenschap

De weekmarkt in Someren is een essentieel onderdeel van het dorpsleven. Het biedt een kans voor inwoners om elkaar te ontmoeten, nieuws uit te wisselen en lokale ondernemers te steunen. Het is een levendige ontmoetingsplaats die bijdraagt aan de sfeer en gemeenschapszin van het dorp.

Ervaar de Lokale Sfeer van Someren

De weekmarkt in Someren is de perfecte plek om de lokale cultuur te ervaren. Geniet van de gastvrije sfeer, maak een praatje met de verkopers, en ontdek de diversiteit van de aangeboden producten. Zorg dat je erbij bent op de woensdagochtenden van de even weken op het Wilhelminaplein voor een authentieke marktervaring!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Someren

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.