Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Smilde
» Weekmarkt in Smilde
(Drenthe)
 - Te vinden Stuurboord 1, 9422 HT Smilde

Vrijdagmarkt Smilde: Wekelijkse Gezelligheid op Stuurboord

Smilde’s Vrijdagmarkt: Een Ochtend Vol Verse Ontdekkingen

Elke vrijdagochtend vult Stuurboord in Smilde zich met de levendigheid van de lokale weekmarkt. Van 08:00 tot 12:00 uur biedt deze markt met ongeveer 8 kramen een uitgelezen kans om een diversiteit aan producten te verkennen, van verse voedingswaren tot diverse non-food artikelen.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Smilde

De weekmarkt in Smilde is de ideale bestemming voor een productieve vrijdagochtend. Of je nu specifiek op zoek bent naar verse producten, handgemaakte artikelen, of gewoon wilt genieten van de lokale sfeer, deze markt biedt een vriendelijke en gastvrije omgeving voor iedereen.

Ontdek de Markt in Smilde

  • Locatie: Stuurboord 1, 9422 HT Smilde.
  • Tijden: Vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur.
  • Aanbod: Een gevarieerd assortiment van zowel verse producten als non-food items.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en sommigen ook pin.
  • Tip: Neem de tijd om de verschillende kramen te verkennen en geniet van de unieke sfeer van de Smildese markt.

De Weekmarkt van Smilde: Een Belangrijk Onderdeel van het Dorpsleven

De vrijdagmarkt op Stuurboord in Smilde is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een centrale ontmoetingsplek in het dorp waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Dorpssfeer van de Vrijdagmarkt in Smilde

Kom naar de weekmarkt in Smilde voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagochtend op Stuurboord voor een ochtend vol gezelligheid en lokale ontdekkingen!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Smilde

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.