Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Sluis
» Weekmarkt in Sluis
(Zeeland)
 - Te vinden op de Groote Markt.

Weekmarkt Sluis: Gezelligheid en Sfeer Elke Vrijdag

Vrijdagmarkt in Sluis: Een Dag Vol Levendigheid

De Groote Markt in Sluis wordt elke vrijdag omgetoverd tot een bruisende marktplaats. Van 8.00 tot 16.00 uur kun je hier de unieke sfeer van Sluis ervaren, terwijl je langs de kramen wandelt die een breed scala aan producten bieden. Deze sfeervolle markt is de perfecte bestemming om de week af te sluiten en het weekend te beginnen.

Proef de Lokale Sfeer en Producten

  • Locatie: Groote Markt, Sluis.
  • Openingstijden: Vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod van verse etenswaren, kleding, accessoires en meer, in een gezellige en sfeervolle setting.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid is beschikbaar in de nabije omgeving van de Groote Markt.
  • Betaalmogelijkheden: Veel verkopers accepteren contant geld, en sommigen bieden pinbetalingen.

De Markt als Kern van de Gemeenschap in Sluis

De weekmarkt in Sluis is niet alleen een plek voor handel, maar ook een belangrijk sociaal trefpunt. Het is een plek waar inwoners en bezoekers samenkomen, de lokale economie steunen en genieten van de unieke sfeer van de stad.

Ervaar de Charme van Sluis

De weekmarkt in Sluis biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur te proeven en deel uit te maken van de levendige gemeenschap. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontdek bijzondere producten en ervaar de gezelligheid die deze markt te bieden heeft. Maak van je vrijdag een bijzondere dag en kom langs op de markt van de Groote Markt in Sluis!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Sluis

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.