Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Sliedrecht
» Weekmarkt in Sliedrecht
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op het Burgemeester Winklerplein

Weekmarkt Sliedrecht: Dynamische Woensdag op het Burgemeester Winklerplein

Woensdagmarkt in Sliedrecht: Een Plek van Ontmoeting en Handel

Elke woensdag transformeert het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht in een levendige marktplaats. Van 9.30 tot 16.30 uur biedt deze markt een uitgebreid aanbod aan producten, van dagverse groenten en fruit tot kleding en huishoudelijke artikelen. Het is de ideale plek om midden in de week de lokale sfeer te proeven en unieke vondsten te doen.

Ontdek de Diversiteit van de Markt

  • Locatie: Burgemeester Winklerplein, Sliedrecht.
  • Openingstijden: Woensdag van 9.30 tot 16.30 uur.
  • Bijzonderheden: Een rijke keuze aan producten, perfect voor zowel de dagelijkse boodschappen als voor speciale vondsten.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het Burgemeester Winklerplein.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld, en sommige bieden ook pinbetalingen aan.

De Markt als Sociale Spil van Sliedrecht

De weekmarkt in Sliedrecht is meer dan alleen een commerciële ruimte; het is een belangrijke ontmoetingsplek in de gemeenschap. Het is een plaats waar inwoners samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de gezellige marktsfeer.

Ervaar de Levendigheid van Sliedrecht

De weekmarkt in Sliedrecht is de perfecte bestemming om de lokale cultuur en gemeenschapsgeest te ervaren. Maak een praatje met de vriendelijke verkopers, proef de verse producten, en geniet van de levendige atmosfeer die deze markt te bieden heeft. Laat je elke woensdag verrassen door de charme van de markt op het Burgemeester Winklerplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Sliedrecht

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.