Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Schoonhoven
» Weekmarkt in Schoonhoven
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Doelenplein

Woensdagmarkt Schoonhoven: Ontdek de Markt op het Doelenplein

Schoonhoven’s Woensdagmarkt: Een Wereld van Keuzes

Elke woensdagochtend wordt het Doelenplein in Schoonhoven omgetoverd tot een levendige marktplaats. Van 08:00 tot 13:00 uur kun je hier terecht voor een uitgebreid assortiment van producten zoals kaas, verse groenten en fruit, natuurvoeding, vis, vleeswaren, brood, kleding, bloemen, snoep, fournituren, dierbenodigdheden en sokken.

Jouw Wekelijkse Bestemming voor Diversiteit in Schoonhoven

De weekmarkt in Schoonhoven is de perfecte plek om te genieten van een breed scala aan producten. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, een nieuw kledingstuk, of iets speciaals voor je huisdier, je vindt het allemaal op deze bruisende markt.

Ontdek Wat de Markt in Schoonhoven Te Bieden Heeft

  • Locatie: Doelenplein, Schoonhoven.
  • Tijden: Woensdag van 08:00 tot 13:00 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan producten waaronder kaas, groenten en fruit, natuurvoeding, vis, vleeswaren, brood, kleding, bloemen, snoep, fournituren, dierbenodigdheden en sokken.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is goed bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en soms pin.
  • Tip: Maak van je marktbezoek een ochtend uit en geniet van de lokale horeca na het winkelen.

De Weekmarkt van Schoonhoven: Een Belangrijk Sociaal Trefpunt

De woensdagmarkt op het Doelenplein in Schoonhoven is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en diversiteit aan producten.

Ervaar de Dynamiek van de Woensdagmarkt in Schoonhoven

Kom naar de weekmarkt in Schoonhoven voor een rijke ervaring van gemeenschapsgevoel en diversiteit. Geniet van de levendige sfeer, ontmoet de lokale verkopers, en ontdek een wereld van producten. We zien je graag op woensdagochtend op het Doelenplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Schoonhoven

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.