Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Schaesberg
» Weekmarkt in Schaesberg
(Limburg)
 - Te vinden op het Marktplein Schaesberg

Vrijdagmarkt Schaesberg: Een Middag Vol Ontdekkingen op het Marktplein

Schaesberg’s Vrijdagmarkt: Een Plek van Verbinding en Levendigheid

Elke vrijdagmiddag wordt het Marktplein in Schaesberg omgetoverd tot een levendige en gezellige markt. Van 13.00 tot 18.00 uur biedt deze markt een uitstekende gelegenheid om een verscheidenheid aan lokale producten te verkennen, te genieten van de bruisende sfeer en de lokale gemeenschap te ontmoeten.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Schaesberg

De weekmarkt in Schaesberg is de perfecte bestemming voor een middagje uit. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, ambachtelijke producten of gewoon de marktsfeer wilt ervaren, hier vind je het allemaal.

Ontdek Wat de Markt in Schaesberg Te Bieden Heeft

  • Locatie: Marktplein, Schaesberg.
  • Tijden: Vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan lokale producten, van etenswaren tot unieke ambachtelijke artikelen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommigen accepteren ook pin.
  • Tip: Maak van je marktbezoek een gezellige middag uit en ontdek de lokale horecagelegenheden voor een complete ervaring.

De Weekmarkt van Schaesberg: Een Belangrijk Onderdeel van het Stadsleven

De vrijdagmarkt op het Marktplein in Schaesberg is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een bruisend hart van de gemeenschap waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Levendige Sfeer van de Vrijdagmarkt in Schaesberg

Kom naar de weekmarkt in Schaesberg voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagmiddag op het Marktplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Schaesberg

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.