Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Sas van Gent
» Weekmarkt in Sas van Gent
(Zeeland)
 - Te vinden op het Keizer Karelplein in Sas van Gent

Weekmarkt Sas van Gent: Levendige Dinsdag op het Keizer Karelplein

Dinsdagmarkt in Sas van Gent: Een Markt Vol Ontdekkingen

Elke dinsdag wordt het Keizer Karelplein in Sas van Gent omgetoverd tot een bruisende marktplaats. Van 8.00 tot 15.00 uur biedt deze markt een diversiteit aan producten, ideaal voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitswaren, van verse levensmiddelen tot kleding en huishoudelijke artikelen. Het is de perfecte gelegenheid om de lokale sfeer te proeven en deel uit te maken van de gemeenschap.

Ontdek de Markt in Sas van Gent

  • Locatie: Keizer Karelplein, Sas van Gent.
  • Openingstijden: Dinsdag van 8.00 tot 15.00 uur.
  • Bijzonderheden: Een breed scala aan producten, perfect voor zowel de dagelijkse boodschappen als voor speciale vondsten.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het Keizer Karelplein.
  • Betaalmogelijkheden: Veel verkopers accepteren contant geld en bieden vaak de mogelijkheid tot pinnen.

De Markt als Sociaal Hart van Sas van Gent

De weekmarkt in Sas van Gent is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Het is een plek waar inwoners samenkomen, lokale ondernemers steunen en genieten van de levendige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Sas van Gent

De weekmarkt in Sas van Gent biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en laat je meevoeren door de dynamische sfeer van de markt. Maak van je dinsdag iets speciaals door een bezoek te brengen aan de markt op het Keizer Karelplein en ontdek wat Sas van Gent te bieden heeft!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Sas van Gent

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.