Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Rotterdam
» Weekmarkt in Rotterdam
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Noordplein, 3035 EC Rotterdam

Rotterdamse Oogstmarkt: Zaterdagse Smaken en Sferen op Noordplein

Zaterdag op de Rotterdamse Oogstmarkt: Een Feest van Lokale Smaken

Elke zaterdag wordt het Noordplein in Rotterdam omgetoverd tot de bruisende Oogstmarkt. Van 10.00 tot 17.00 uur kun je hier de beste lokale producten ontdekken en proeven, rechtstreeks van de producenten.

Proef de Authentieke Sfeer van de Rotterdamse Oogstmarkt

Op de Oogstmarkt in Rotterdam vind je:

  • Een rijke verscheidenheid aan lokaal geteelde groenten en fruit.
  • Ambachtelijke kazen, broden en andere delicatessen van lokale vakmensen.
  • Een unieke kans om rechtstreeks bij de boeren en ambachtslieden te kopen. Deze markt is de perfecte bestemming voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en lokale productie.

Jouw Route naar de Rotterdamse Oogstmarkt

  • Openbaar vervoer: Tramlijnen 7 en 8 stoppen bij halte Noorderbrug, en tram 4 stopt op de Noordsingel. Beide haltes liggen op korte loopafstand van de markt.
  • Fiets: Fietsenstallingen zijn beschikbaar in de omgeving van het Noordplein. Tip: Breng voldoende tijd door op de markt om alle unieke kramen te ontdekken en te genieten van de levendige sfeer.

Nuttige Tips voor Je Bezoek aan de Oogstmarkt

  • Openingstijden: Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Betaalmogelijkheden: Veel kramen accepteren contant geld en pin.
  • Locatie: Gelegen op het sfeervolle Noordplein, een centrale ontmoetingsplaats in de wijk.

De Oogstmarkt in Rotterdam: Een Culinaire Ontdekkingsreis

De Rotterdamse Oogstmarkt is niet alleen een markt; het is een ervaring die de rijke culinaire tradities van de regio viert. Het is een plek waar de gemeenschap samenkomt om te genieten van de beste lokale producten en elkaar te ontmoeten.

Ervaar de Charme van de Rotterdamse Oogstmarkt

De Oogstmarkt op het Noordplein is een wekelijkse bestemming voor liefhebbers van lokale, verse producten en gezelligheid. Of je nu komt voor de verse oogst, om ambachtelijke delicatessen te proeven, of gewoon om te genieten van de sfeer, deze markt biedt een unieke en verrijkende ervaring. Bezoek ons op zaterdag en laat je inspireren door de diversiteit en kwaliteit van de Rotterdamse Oogstmarkt!

Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.