Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Rotterdam
» Weekmarkt in Rotterdam
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Hesseplaats 15, 3069 ZH Rotterdam

Ommoord Markt: Woensdagse Gezelligheid bij Winkelcentrum Hesseplaats

Woensdagmarkt in Ommoord: Een Bron van Verse Producten en Meer

De levendige wijkmarkt in Ommoord, gelegen bij Winkelcentrum Hesseplaats, is een ware trekpleister voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsboodschappen. Elke woensdag, van 8.00 tot 17.30 uur, kun je hier terecht voor een breed scala aan producten.

Ontdek de Verscheidenheid van de Markt in Ommoord

Op deze markt in Ommoord vind je onder andere:

  • Verse kaas, vis, groenten en fruit, direct van de leverancier.
  • Een kleurrijk aanbod aan bloemen en planten om je huis op te vrolijken.
  • Essentiële benodigdheden zoals diervoeding en huishoudelijke artikelen. Met 50 kramen is er altijd wel iets nieuws en interessants te ontdekken.

Je Weg Naar de Markt in Ommoord

  • Openbaar vervoer: De metro brengt je bijna voor de deur van de markt met halte Hesseplaats. Ook bus 35 is een goede optie.
  • Fiets: Er zijn voldoende fietsenstallingen in de buurt van Winkelcentrum Hesseplaats. Tip: De ochtenduren zijn perfect voor wie de drukte wilt vermijden en de beste keuze aan producten wilt hebben.

Alles Wat Je Moet Weten voor Je Bezoek aan de Markt

  • Openingstijden: Woensdag van 8.00 tot 17.30 uur.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren zowel contant als pin.
  • Productdiversiteit: Van dagelijkse benodigdheden tot speciale vondsten, deze markt heeft het allemaal.

De Markt in Ommoord: Een Belangrijk Onderdeel van de Wijk

De wekelijkse markt bij Winkelcentrum Hesseplaats is niet alleen een boodschappenplek, het is een centrale ontmoetingsplaats in de wijk Ommoord. Het versterkt de gemeenschapszin en biedt een levendige marktervaring midden in de wijk.

Beleef de Sfeer van de Markt in Ommoord

Een bezoek aan de markt in Ommoord is de perfecte manier om je woensdag te besteden. Of je nu komt voor de verse producten, een praatje met de lokale verkopers of om de sfeer van de wijk te proeven, deze markt biedt een aangename ervaring voor iedereen. Kom langs en ontdek zelf de charme van deze wekelijkse markt in Rotterdam!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Rotterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.