Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Rotterdam
» Weekmarkt in Rotterdam
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Binnenrotte 101, 3011 HB Rotterdam

Binnenrotte Centrummarkt Rotterdam: Drie Dagen Per Week Marktpret

Binnenrotte Centrummarkt: Het Hart van Rotterdam’s Marktleven

In het bruisende centrum van Rotterdam, op de Binnenrotte, vindt drie keer per week een marktspektakel plaats. Elke dinsdag, vrijdag en zaterdag wordt deze plek getransformeerd tot een kleurrijke, levendige markt vol met verse en diverse producten.

Ontdek de Veelzijdigheid van de Binnenrotte Markt

Op de Binnenrotte Centrummarkt vind je:

  • Een uitgebreid aanbod aan verse groenten, fruit, vis en kaas.
  • Bloemen en planten om je huis op te fleuren.
  • Een ruime keuze aan kleding, sieraden en accessoires.
  • Een tweedehands sectie voor unieke meubelvondsten. Deze markt is jouw one-stop-shop voor dagelijkse benodigdheden en bijzondere vondsten.

Jouw Reis naar de Binnenrotte Markt in Rotterdam

  • Openbaar vervoer: De markt is uitstekend bereikbaar met metro, tram, bus en trein. Halte Blaak is het dichtstbijzijnde station voor metrolijnen A, B en C, tramlijn 21 en buslijn 48, evenals voor treinreizigers.
  • Fiets of brommer: Gratis fietsenstalling beschikbaar in de buurt. Tip: Plan je bezoek op een tijdstip dat het beste bij je past. Op dinsdag en zaterdag is de markt op zijn grootst, terwijl het op vrijdag wat rustiger is met slechts enkele kramen.

Bezoekersinformatie voor de Binnenrotte Centrummarkt

  • Openingstijden: Dinsdag van 8.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant en pin.
  • Bijzonderheden: Een van de drie grootste markten in Rotterdam, perfect voor een uitgebreide marktervaring.

De Binnenrotte Markt: Een Pijler van Rotterdam’s Cultuur

Als een van de drie grootste markten van Rotterdam, speelt de Binnenrotte Centrummarkt een belangrijke rol in het stedelijke leven. Het is een plaats waar culturen samenkomen en waar je de echte Rotterdamse sfeer proeft.

Ervaar de Dynamiek van de Binnenrotte Markt

De Binnenrotte Centrummarkt is niet zomaar een markt; het is een levendige ontmoetingsplek waar je de diversiteit en energie van Rotterdam kunt ervaren. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen, een uniek item wilt scoren, of gewoon wilt genieten van de sfeer, deze markt biedt het allemaal. Bezoek ons op dinsdag, vrijdag of zaterdag en dompel jezelf onder in het hart van Rotterdam’s marktcultuur!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Rotterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.