Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Rotterdam
» Weekmarkt in Rotterdam
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Samuel Esmeijerplein 19, 3067 HP Rotterdam

Alexanderpolder Markt: Vrijdagse Marktdag bij Winkelcentrum Het Lage Land

Vrijdagmarkt in Alexanderpolder: Een Dag Vol Ontdekkingen

Elke vrijdag in Alexanderpolder, bij het winkelcentrum Het Lage Land, komt de wijk tot leven met een bruisende markt. Met ongeveer 60 kramen vind je hier alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, een nieuwe outfit of een prachtig boeket bloemen.

Wat Vind Je op de Markt in Alexanderpolder?

De markt in Alexanderpolder biedt:

  • Een uitgebreid assortiment aan verse producten voor je dagelijkse boodschappen.
  • Diverse kledingkramen met mode voor alle leeftijden.
  • Kleurrijke bloemenkramen om je huis op te fleuren. Deze markt is de ideale plek om kwaliteit en gezelligheid te combineren tijdens je winkelrondje.

Bereik de Markt in Alexanderpolder met Gemak

  • Openbaar vervoer: Neem de metro naar Oosterflank of Prinsenlaan, en loop in 10 tot 15 minuten naar de markt. Bus 36 vanaf metrostation Oosterflank is ook een optie.
  • Fiets: Fietsenstallingen zijn beschikbaar bij het winkelcentrum. Tip: Geniet van de levendige marktsfeer door vroeg te komen en de drukte voor te zijn.

Handige Bezoekersinformatie voor de Markt

  • Openingstijden: Vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren zowel contant geld als pin.
  • Locatie: Dichtbij Winkelcentrum Het Lage Land, makkelijk te bereiken en perfect voor een combinatiebezoek.

De Markt van Alexanderpolder: Een Belangrijke Wijkvoorziening

Deze weekmarkt is een essentieel onderdeel van het wijkleven in Alexanderpolder. Het biedt niet alleen een breed scala aan producten, maar versterkt ook de banden binnen de gemeenschap en ondersteunt de lokale economie.

Ervaar de Markt in Alexanderpolder

Een bezoek aan de markt in Alexanderpolder is meer dan alleen winkelen; het is een ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar verse producten, een nieuw kledingstuk of gewoon wilt genieten van de marktsfeer, deze markt biedt het allemaal. Ontdek het zelf elke vrijdag en maak deel uit van de levendige gemeenschap van Alexanderpolder!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Rotterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.