Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Rotterdam
» Weekmarkt in Rotterdam
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Afrikaanderplein 41, 3072 SC Rotterdam

Afrikaanderplein Markt Rotterdam-Zuid: Multiculturele Marktdagen

Afrikaanderplein Markt: Een Smeltkroes van Culturen in Rotterdam-Zuid

Op het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid vindt tweemaal per week een bijzondere markt plaats. Elke woensdag en zaterdag transformeert dit plein in een levendige, multiculturele markt met ruim 200 kramen.

De Diversiteit van de Afrikaanderplein Markt

De markt op het Afrikaanderplein biedt:

  • Een breed scala aan producten die de multiculturele buurt weerspiegelen.
  • Verse groenten, fruit, specerijen en culinaire specialiteiten uit verschillende culturen.
  • Een veelzijdig assortiment van kleding, huishoudelijke artikelen en unieke vondsten. Deze markt is een weerspiegeling van de culturele diversiteit van Rotterdam en biedt voor ieder wat wils.

Je Route naar de Afrikaanderplein Markt

  • Openbaar vervoer: De markt is eenvoudig te bereiken met de metro; stap uit bij Maashaven of Rijnhaven. Tramlijnen 23 en 25 zijn ook een goede optie.
  • Fiets: Fietsenstallingen zijn beschikbaar in de omgeving. Tip: Bezoek de markt vroeg om de drukte voor te zijn en de beste keuzes te hebben.

Tips voor Jouw Bezoek aan de Afrikaanderplein Markt

  • Openingstijden: Woensdag van 8.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur.
  • Betaalmethoden: De meeste kramen accepteren contant geld en pinbetalingen.
  • Speciale dagen: Blijf op de hoogte van themadagen of culturele evenementen op de markt voor een extra bijzondere ervaring.

De Culturele Betekenis van de Markt op het Afrikaanderplein

Als een van de drie grote markten in Rotterdam speelt de Afrikaanderplein markt een cruciale rol in het weerspiegelen van de culturele diversiteit van de stad. Het is een ontmoetingsplek waar verschillende culturen samenkomen en hun producten en tradities delen.

Ervaar de Unieke Sfeer van de Afrikaanderplein Markt

Een bezoek aan de markt op het Afrikaanderplein is een unieke ervaring. Met haar multiculturele aanbod en levendige atmosfeer biedt deze markt een kijkje in de diverse gemeenschap van Rotterdam-Zuid. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt genieten van de sfeer, deze markt is een must-visit voor iedereen die de diversiteit van Rotterdam wil ervaren.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Rotterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.