Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Rijssen
» Weekmarkt in Rijssen
(Overijssel)

Weekmarkten in Rijssen: Ontdek de Levendige Handelsgeest Elke Maandag en Zaterdag

Verken de Charme van de Weekmarkten in Rijssen

Ontdek de gezelligheid en diversiteit van de weekmarkten in Rijssen, een centrum van handel en gemeenschapsgevoel waar elke week iets nieuws te beleven is.

De Maandagmarkt: Een Levendig Begin van Je Week

  • Tijden: 1 april – 31 oktober: 08.00-14.00 uur; 1 november – 31 maart: 08.00-13.00 uur.
  • Locatie: Kerkstraat, ’t Schild, Rozengaarde en Europaplein in Rijssen. Let op: de locatie kan soms aangepast worden bij evenementen of speciale gelegenheden.
  • Aanbod: Een breed scala aan producten wacht op je, van dagverse levensmiddelen tot kleding en stoffen. De markt in Rijssen is bekend om zijn uitgebreide assortiment aan zowel food als non-food artikelen.

De Zaterdagmarkt: Sfeervol en Gezellig

  • Tijd: Elke zaterdag van 08.00-17.00 uur.
  • Flexibiliteit: De marktlocatie kan variëren, afhankelijk van lokale evenementen of ceremonies.
  • Belevenis: De zaterdagmarkt in Rijssen biedt een unieke sfeer met een ruime opzet en diversiteit aan kramen. Verwacht een levendige atmosfeer langs de Elsenerstraat, Kerkstraat en ’t Schild, waar het komen en gaan van bezoekers voor een gezellige drukte zorgt.

Feestdagen en Speciale Gelegenheden

Houd er rekening mee dat op nationale feestdagen de markten niet doorgaan. We adviseren je om de lokale kalender te raadplegen voor actuele informatie over de markttijden, vooral tijdens feestdagen of speciale evenementen.

Een Ervaring voor Iedereen

Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten voor je avondmaaltijd, een nieuw kledingstuk, of gewoon de lokale sfeer wilt opsnuiven, de weekmarkten in Rijssen zijn de perfecte bestemming. Met hun gastvrije sfeer en gevarieerd aanbod zijn ze een weerspiegeling van de levendige gemeenschap in Rijssen.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Rijssen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.