Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Renkum
» Weekmarkt in Renkum
(Gelderland)
 - Te vinden op het Europaplein

Dinsdagmarkt Renkum: Gezelligheid op het Europaplein

Renkum’s Dinsdagmarkt: Een Ochtend Vol Lokale Sfeer

Elke dinsdagochtend vormt het Europaplein in Renkum het decor voor een gezellige weekmarkt. Van 08:30 tot 12:30 uur biedt deze markt een ideale gelegenheid om in een levendige sfeer een diversiteit aan lokale producten te verkennen.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Renkum

De weekmarkt in Renkum is de perfecte plek voor een ontspannen dinsdagochtend. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, unieke ambachtelijke producten, of gewoon de marktsfeer wilt proeven, de markt op het Europaplein biedt een vriendelijke en gastvrije omgeving voor iedereen.

Ontdek de Markt in Renkum

  • Locatie: Europaplein, Renkum.
  • Tijden: Dinsdag van 08:30 tot 12:30 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan producten, van etenswaren tot ambachtelijke en unieke artikelen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Neem de tijd om de diverse kramen te verkennen en geniet van de lokale sfeer van Renkum.

De Weekmarkt van Renkum: Een Punt van Ontmoeting en Gemeenschap

De dinsdagmarkt op het Europaplein in Renkum is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een centraal punt waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van lokale producten en een warme sfeer.

Ervaar de Gastvrijheid van de Dinsdagmarkt in Renkum

Kom naar de weekmarkt in Renkum voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op dinsdagochtend op het Europaplein voor een ochtend vol gezelligheid en lokale ontdekkingen!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Renkum

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.