Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Reek
» Weekmarkt in Reek
(Noord-Brabant)
 - Te vinden op Nieuw Heijtmorgen bij het Wapen van Reek

Woensdagmarkt Reek: Gezellige Minimarkt bij het Wapen van Reek

Reek’s Woensdagmarkt: Een Knusse Namiddagmarkt

Elke woensdagmiddag nodigt Nieuw Heijtmorgen in Reek je uit voor een gezellige minimarkt bij het Wapen van Reek. Van 14:00 tot 17:30 uur kun je genieten van een selectie van producten in een vriendelijke en gastvrije sfeer, perfect voor een ontspannen marktbezoek.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Reek

De weekmarkt in Reek is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een intieme marktervaring. Of je nu lokale producten wilt kopen of gewoon de sfeer van een kleine dorpsmarkt wilt proeven, deze minimarkt biedt een unieke en persoonlijke ervaring.

Ontdek de Markt in Reek

  • Locatie: Nieuw Heijtmorgen, bij het Wapen van Reek.
  • Tijden: Woensdag van 14:00 tot 17:30 uur.
  • Aanbod: Een gezellige selectie van producten in een knusse marktsetting.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is goed te bereiken te voet, per fiets of met de auto. Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar in de omgeving.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een drankje of een snack bij het Wapen van Reek voor een complete ervaring.

De Weekmarkt van Reek: Een Belangrijk Onderdeel van de Gemeenschap

De woensdagmarkt bij het Wapen van Reek in Reek is meer dan alleen een plek voor boodschappen; het is een centrale ontmoetingsplek in het dorp waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en producten.

Ervaar de Dorpssfeer van de Woensdagmarkt in Reek

Kom naar de weekmarkt in Reek voor een gezellige namiddag vol gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod op deze charmante dorpsmarkt. We zien je graag op woensdagmiddag op Nieuw Heijtmorgen!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Reek

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.