Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Ootmarsum
» Weekmarkt in Ootmarsum
(Overijssel)
 - Te vinden Kerkplein

De gezellige weekmarkt van Ootmarsum op het Kerkplein

Een Wekelijkse Traditie in het Hart van Ootmarsum

Elke donderdagochtend, van 7.30 tot 12.30 uur, komt het Kerkplein in Ootmarsum tot leven met zijn gezellige en levendige weekmarkt.

Een Markt met Karakter

De weekmarkt in Ootmarsum is niet zomaar een markt; het is een plek waar traditie, gezelligheid en een gevarieerd aanbod samenkomen.

Diverse Marktkramen met Kwaliteitsproducten

Met een reeks aan marktkramen die alles aanbieden van dagverse producten tot unieke ambachtelijke waren, is er voor elk wat wils.

Het Kerkplein: Een Perfecte Locatie

Het Kerkplein, gelegen in het centrum van Ootmarsum, biedt een schilderachtige en historische achtergrond voor de markt.

Een Sfeervolle Ontmoetingsplek

De markt op het Kerkplein is meer dan een plek om te winkelen; het is een ontmoetingsplaats waar inwoners en bezoekers samenkomen.

Een Diverse Mix van Aanbieders

De weekmarkt trekt verschillende lokale en regionale aanbieders, wat zorgt voor een unieke mix van producten en een levendige atmosfeer.

Lokale Specialiteiten en Meer

Van verse groenten en fruit tot ambachtelijke kazen en huisgemaakte lekkernijen, de markt biedt een overvloed aan smaken en geuren.

De Gezelligheid van Ootmarsum

De markt op het Kerkplein weerspiegelt de gastvrije sfeer van Ootmarsum, een stadje bekend om zijn kunst, cultuur en historie.

Een Ervaring voor de Zintuigen

Het bezoeken van de markt is niet alleen een kans om inkopen te doen, maar ook om de unieke sfeer en gemeenschapsgevoel van Ootmarsum te ervaren.

De markt in Ootmarsum is een bezoek waard

De weekmarkt in Ootmarsum is een hoogtepunt voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Met zijn charmante locatie, gevarieerde aanbod en gezellige sfeer, is het een ideale bestemming voor een ochtendje uit.

Deel weekmarkt: