Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Nijmegen
» Weekmarkt in Nijmegen
(Gelderland)
 - Te vinden Meijhorst, 70e straat, bij winkelcentrum Meijhorst

Vrijdagmarkt Nijmegen: Winkelplezier in Meijhorst

Nijmegen’s Vrijdagmarkt in Meijhorst: Een Gezellige Buurtmarkt

Elke vrijdagochtend komt de omgeving bij de 70e straat, naast winkelcentrum Meijhorst in de wijk Meijhorst, Nijmegen, tot leven met een sfeervolle weekmarkt. Van 09:00 tot 12:30 uur biedt deze markt een ideale gelegenheid om lokale producten te kopen in een gemoedelijke en levendige atmosfeer.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Meijhorst

De weekmarkt in Meijhorst is de perfecte plek voor een ontspannen vrijdagochtend. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, bijzondere lokale producten, of gewoon de marktsfeer wilt proeven, je vindt er een gastvrij en gevarieerd aanbod.

Ontdek de Markt in Meijhorst

  • Locatie: 70e straat, naast winkelcentrum Meijhorst, Wijk Meijhorst, Nijmegen.
  • Tijden: Vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur.
  • Aanbod: Een divers assortiment van verse en lokale producten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, te fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid bij het winkelcentrum.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een bezoek aan het winkelcentrum Meijhorst voor een uitgebreide winkelervaring.

De Weekmarkt van Meijhorst: Een Levendige Ontmoetingsplek

De vrijdagmarkt in Meijhorst in Nijmegen is meer dan alleen een plek voor boodschappen; het is een gezellige ontmoetingsplek waar inwoners van Meijhorst en bezoekers samenkomen om te genieten van lokale producten en een warme sfeer.

Ervaar de Sfeer van de Vrijdagmarkt in Meijhorst

Kom naar de weekmarkt in Meijhorst voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagochtend bij de 70e straat naast winkelcentrum Meijhorst voor een ochtend vol gezelligheid en verse producten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Nijmegen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.