Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Nijmegen
» Weekmarkt in Nijmegen
(Gelderland)
 - Te vinden Mariënburgplein

Zaterdagmarkt Nijmegen: Wekelijks en Maandelijks op Mariënburgplein

Levendige Zaterdagmarkten in Nijmegen: Wekelijks en Maandelijks Plezier

Het Mariënburgplein in Nijmegen transformeert elke zaterdag en elke laatste zaterdag van de maand in een bruisende marktplaats. Deze markten bieden een uitstekende kans om de lokale sfeer te proeven en diverse producten te ontdekken.

Elke Zaterdag: Wekelijkse Markt op Mariënburgplein

  • Tijden: 10:00 – 17:00 uur.
  • Locatie: Mariënburgplein, Nijmegen.
  • Kenmerken: Een veelzijdige markt die elke week plaatsvindt, met een gevarieerd aanbod aan goederen van lokale en regionale verkopers.

Elke Laatste Zaterdag van de Maand: Speciale Maandmarkt

  • Locatie: Mariënburgplein, Nijmegen.
  • Tijden: 10:00 – 17:00 uur.
  • Bijzonderheid: Op de laatste zaterdag van de maand wordt de markt uitgebreid met extra kramen en speciale aanbiedingen, wat zorgt voor een unieke marktervaring.

Ontdek de Markten van Nijmegen op Mariënburgplein

De wekelijkse en maandelijkse markten op Mariënburgplein bieden voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar verse producten, unieke cadeaus, of gewoon de marktsfeer wilt ervaren, deze markten zijn een bezoek waard.

Praktische Informatie

  • Bereikbaarheid: De markten zijn centraal gelegen en goed bereikbaar te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Zowel contante betaling als pin is vaak mogelijk bij de kramen.
  • Tip: Combineer je bezoek aan de markt met een verkenning van het levendige centrum van Nijmegen.

Geniet van de sfeer en diversiteit van de Nijmeegse markten op het Mariënburgplein, waar je elke zaterdag en elke laatste zaterdag van de maand kunt genieten van een gevarieerd aanbod in het hart van de stad.

Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.