Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Nijmegen
» Weekmarkt in Nijmegen
(Gelderland)
 - Te vinden Lent, Dorpsplein

Vrijdagmarkt Nijmegen: Dorpsplein Lent

Nijmegen’s Vrijdagmarkt in Lent: Een Charmante Dorpsmarkt

Elke vrijdagochtend verandert het Dorpsplein in Lent, Nijmegen, in een sfeervolle weekmarkt. Van 09:00 tot 13:00 uur biedt deze markt een uitstekende gelegenheid om verse en lokale producten te kopen in een gastvrije en gezellige setting.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Lent

De weekmarkt in Lent is een ideale plek voor een gezellige vrijdagochtend. Hier kun je genieten van de lokale sfeer en een gevarieerd aanbod aan verse producten, perfect voor je dagelijkse of wekelijkse boodschappen.

Ontdek de Markt in Lent

  • Locatie: Dorpsplein, Lent, Nijmegen.
  • Tijden: Vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur.
  • Aanbod: Een divers assortiment van verse en lokale producten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, te fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Neem de tijd om de lokale verkopers te ontmoeten en te genieten van de unieke producten die ze aanbieden.

De Weekmarkt van Lent: Een Belangrijk Onderdeel van de Lokale Gemeenschap

De vrijdagmarkt op het Dorpsplein in Lent, Nijmegen, is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een centrale ontmoetingsplek waar inwoners van Lent en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Dorpssfeer van de Vrijdagmarkt in Lent

Kom naar de weekmarkt in Lent voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagochtend op het Dorpsplein in Lent voor een ochtend vol gezelligheid en verse producten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Nijmegen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.