Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Nijmegen
» Weekmarkt in Nijmegen
(Gelderland)
 - Te vinden Kelfkensbos

Weekmarkten Nijmegen: Maandag en Zaterdag op Kelfkensbos

Levendige Weekmarkten in Nijmegen: Verse Producten op Kelfkensbos

Nijmegen biedt elke week twee bijzondere markten op Kelfkensbos. Op maandag en zaterdag transformeert dit gebied in een bruisend centrum van verse groenten en biologische producten.

Maandag: Groentemarkt op Kelfkensbos

  • Tijden: Maandag van 09:00 tot 14:00 uur.
  • Locatie: Kelfkensbos, Nijmegen.
  • Kenmerken: Een uitgebreid assortiment aan verse groenten en fruit, ideaal voor je wekelijkse groente- en fruitinkopen.

Zaterdag: Groentemarkt en Biologische Boerenmarkt

  • Locatie: Kelfkensbos, Nijmegen.
  • Tijden: Zaterdag van 08:30 tot 14:00 uur.
  • Bijzonderheid: Een combinatie van de reguliere groentemarkt met een extra aanbod van biologische en lokaal geproduceerde producten van boeren uit de omgeving.

Ontdek de Markten van Nijmegen

Elke markt op Kelfkensbos biedt een unieke kans om verse en kwalitatieve producten rechtstreeks van de producent te kopen. De zaterdagmarkt is bijzonder voor liefhebbers van biologische en duurzame producten.

Praktische Informatie

  • Bereikbaarheid: Beide markten zijn goed bereikbaar te voet, per fiets of met het openbaar vervoer, met parkeermogelijkheden in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een wandeling door het historische centrum van Nijmegen.

Ervaar de levendige en gezonde sfeer van de Nijmeegse weekmarkten op Kelfkensbos, waar je zowel op maandag als zaterdag terecht kunt voor je verse boodschappen en bijzondere biologische producten.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Nijmegen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.