Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Nijmegen
» Weekmarkt in Nijmegen
(Gelderland)
 - Te vinden Heseveld,Paul Krugerstraat

Donderdagmarkt Nijmegen: Gezelligheid in Heseveld

Nijmegen’s Donderdagmarkt in Heseveld: Een Levendige Buurtmarkt

Elke donderdagochtend verlevendigt de Paul Krugerstraat in de wijk Heseveld, Nijmegen, met een gezellige weekmarkt. Van 09:00 tot 12:30 uur biedt deze markt een uitstekende kans om lokale producten te kopen in een gemoedelijke en vriendelijke sfeer.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Heseveld

De weekmarkt in Heseveld is de ideale plek voor een gezellige donderdagochtend. Hier kun je de lokale marktsfeer ervaren en genieten van een gevarieerd aanbod aan verse producten, perfect voor je dagelijkse of wekelijkse boodschappen.

Ontdek de Markt in Heseveld

  • Locatie: Paul Krugerstraat, Wijk Heseveld, Nijmegen.
  • Tijden: Donderdag van 09:00 tot 12:30 uur.
  • Aanbod: Een divers assortiment van verse en lokale producten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, te fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de omgeving.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Maak van je marktbezoek een moment om de wijk Heseveld te verkennen en geniet van de lokale sfeer.

De Weekmarkt van Heseveld: Een Belangrijk Onderdeel van de Wijk

De donderdagmarkt in de Paul Krugerstraat in Nijmegen is meer dan alleen een plek voor boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar inwoners van Heseveld en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Gezelligheid van de Donderdagmarkt in Heseveld

Kom naar de weekmarkt in Heseveld voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op donderdagochtend in de Paul Krugerstraat voor een ochtend vol gezelligheid en verse producten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Nijmegen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.