Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Nijmegen
» Weekmarkt in Nijmegen
(Gelderland)
 - Te vinden Diverse locaties

Ontdek de Levendige Weekmarkten van Nijmegen

Ontdek de Levendige Weekmarkten van Nijmegen

Nijmegen, met zijn rijke geschiedenis en bruisende gemeenschap, biedt een breed scala aan weekmarkten. Elke dag van de week is er wel iets unieks te vinden, van verse producten tot bijzondere curiosa.

Lusemert: De Vlooienmarkt van Nijmegen

Op maandag, van 09.00 tot 14.00 uur, transformeert het gebied rond de Stevenskerk in een fascinerende wereld van curiosa en vondsten. De Lusemert staat bekend om zijn diverse aanbod van rommelmarktartikelen. Ontdek meer over de Lusemert

Verse Producten op Kelfkensbos

De Kelfkensbos markt verwelkomt u op maandag en zaterdag. Hier vindt u alles van verse groenten tot biologische producten, perfect voor uw wekelijkse boodschappen. Meer over de Kelfkensbos markt

Centraal in Nijmegen: Warenmarkt en Stoffenmarkt

De Burchtstraat, Augustijnenstraat en Grote Markt vormen op maandag en zaterdag het hart van de Nijmeegse marktactiviteiten. Van algemene waren tot een uitgebreide stoffenmarkt, er is hier voor ieder wat wils. Ontdek de centrale markten van Nijmegen

Mariënburgplein: Weekendmarkten

Elke zaterdag, inclusief de laatste zaterdag van de maand, biedt het Mariënburgplein een gevarieerd aanbod van marktkramen. Meer over de markt op het Mariënburgplein

Meer Markten in Nijmegen

Nijmegen’s marktscene strekt zich uit over de hele stad. Ontdek de lokale markten in Leuvensbroek, Hatert, Heseveld, Meijhorst en Lent, elk met hun eigen unieke aanbod en sfeer.

Of u nu op zoek bent naar dagelijkse verse producten, bijzondere koopjes of gewoon de lokale sfeer wilt proeven, de weekmarkten in Nijmegen bieden een rijke ervaring. Bezoek deze markten en word deel van de levendige gemeenschap van Nijmegen!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Nijmegen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.