Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Nieuwenhagen
» Weekmarkt in Nieuwenhagen
(Limburg)
 - Te vinden op het Raadhuisplein in winkelcentrum Op de Kamp

Donderdagmarkt Nieuwenhagen: Gezelligheid in Winkelcentrum Op de Kamp

Nieuwenhagen’s Donderdagmarkt: Een Wekelijkse Treffpunt voor Liefhebbers van Verse Producten

Elke donderdag transformeert het Raadhuisplein in winkelcentrum Op de Kamp in Nieuwenhagen in een bruisend marktgebied. Van 8.00 tot 15.00 uur kun je hier genieten van een breed scala aan producten en de unieke combinatie van markt- en winkelcentrumsfeer.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Nieuwenhagen

De weekmarkt in Nieuwenhagen biedt een geweldige kans om te winkelen in een levendige omgeving. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen, unieke vondsten of gewoon een gezellige sfeer, deze markt biedt voor elk wat wils.

Ontdek Wat de Markt in Nieuwenhagen Te Bieden Heeft

  • Locatie: Raadhuisplein, winkelcentrum Op de Kamp, Nieuwenhagen.
  • Tijden: Donderdag van 8.00 tot 15.00 uur.
  • Aanbod: Een divers assortiment van producten, van vers voedsel tot unieke artikelen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in het winkelcentrum.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en sommige ook pin.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met andere boodschappen in het winkelcentrum voor een efficiënte en plezierige ervaring.

De Weekmarkt van Nieuwenhagen: Een Parel in het Winkelcentrum

De donderdagmarkt op het Raadhuisplein in Nieuwenhagen is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een bruisend hart van het winkelcentrum waar mensen samenkomen om te genieten van de combinatie van markt- en winkelbeleving.

Ervaar de Dynamiek van de Donderdagmarkt in Nieuwenhagen

Kom naar de weekmarkt in Nieuwenhagen voor een unieke ervaring van winkelen en marktplezier. Geniet van de sfeer, ontmoet lokale verkopers en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op donderdagochtend op het Raadhuisplein in winkelcentrum Op de Kamp!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Nieuwenhagen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.