Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Monnickendam
» Weekmarkt in Monnickendam
(Noord-Holland)
 - Te vinden op Noordeinde Monnickendam

Weekmarkt in Monnickendam: Zaterdagse Gezelligheid op Noordeinde

Zaterdagmarkt op Noordeinde in Monnickendam: Een Dag Vol Ontdekkingen

Elke zaterdag brengt Noordeinde in Monnickendam een levendige marktsfeer. Van 09:00 tot 15:00 uur biedt deze weekmarkt een gezellige ontmoetingsplek met een diversiteit aan producten, van verse levensmiddelen tot ambachtelijke waren, ideaal voor zowel de lokale gemeenschap als bezoekers.

Ontdek de Markt in Monnickendam

  • Locatie: Noordeinde, Monnickendam.
  • Openingstijden: Zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur.
  • Bijzonderheden: Een breed scala aan producten in een historische en gastvrije sfeer, perfect voor zowel dagelijkse boodschappen als bijzondere aankopen.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van Noordeinde.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Monnickendam

De weekmarkt op Noordeinde in Monnickendam is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats. Het is een plek waar mensen samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de levendige en gezellige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Monnickendam

De weekmarkt in Monnickendam biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en geniet van de dynamische sfeer van de markt. Maak van je zaterdag een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op Noordeinde in Monnickendam!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Monnickendam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.