Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Middelburg
» Weekmarkt in Middelburg
(Zeeland)
 - Te vinden Markt, Middelburg

Marktdagen in Middelburg: Donderdag en Zaterdag Levendigheid

Levendige Weekmarkten in Middelburg: Twee Dagen Vol Ontdekkingen

Middelburg, een stad rijk aan historie en cultuur, biedt op donderdag en zaterdag twee bruisende markten. Deze markten vormen het hart van de stad en bieden een schat aan lokale producten en gezelligheid.

Donderdagmarkt: Een Midweekse Ontmoetingsplek

  • Tijden: Donderdag van 9:00 tot 16:00 uur, en tot 16:30 in de zomermaanden.
  • Locatie: Markt, Middelburg.
  • Kenmerken: Een breed scala aan producten, waaronder verse etenswaren, kleding, en ambachtelijke artikelen. Perfect voor een midweekse verkenning.

Zaterdagmarkt: Een Weekend van Gezelligheid

  • Locatie: Markt, Middelburg.
  • Tijden: Zaterdag van 7:30 tot 16:00 uur.
  • Bijzonderheid: Een levendige markt die het weekend inluidt, met een grote verscheidenheid aan kramen die alles aanbieden van lokale lekkernijen tot huishoudelijke artikelen.

Ontdek de Markten van Middelburg

Elke markt in Middelburg biedt een unieke kans om de lokale cultuur en producten te ervaren. Verken de verscheidenheid van de donderdagmarkt en geniet van de weekendvibes op de zaterdagmarkt.

Praktische Informatie

  • Bereikbaarheid: Beide markten zijn goed bereikbaar te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid is in de omgeving beschikbaar.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een wandeling door het historische centrum van Middelburg voor een complete ervaring.

Beleef de unieke sfeer en diversiteit van de Middelburgse markten, waar elke bezoek een kans is om de lokale gemeenschap en haar producten te ervaren. Van dagelijkse benodigdheden tot bijzondere vondsten, Middelburgs marktleven is een niet te missen ervaring voor zowel locals als bezoekers.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Middelburg

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.