Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Medemblik
» Weekmarkt in Medemblik
(Noord-Holland)
 - Te vinden op de Nieuwstraat in de kern Medemblik

Maandagmarkt Medemblik: Wekelijks Plezier op de Nieuwstraat

Medemblik’s Maandagmarkt: Een Levendige Start van de Week

Elke maandagmiddag brengt de Nieuwstraat in de kern van Medemblik een sfeervolle weekmarkt tot leven. Van 10:00 tot 16:00 uur is deze markt de uitgelezen plek voor zowel inwoners als bezoekers om te genieten van een scala aan producten in een gezellige en gastvrije omgeving.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Medemblik

De weekmarkt in Medemblik op maandag is de perfecte bestemming om de week goed te beginnen. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, unieke lokale ambachten of gewoon de marktsfeer wilt proeven, de markt biedt een breed scala aan mogelijkheden in een ontspannen sfeer.

Ontdek de Markt in Medemblik

  • Locatie: Nieuwstraat, Medemblik.
  • Tijden: Maandag van 10:00 tot 16:00 uur.
  • Aanbod: Een diversiteit aan producten, ideaal voor een uitgebreide winkelervaring.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de omgeving.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een wandeling door het historische centrum van Medemblik voor een complete ervaring.

De Weekmarkt van Medemblik: Een Belangrijk Onderdeel van het Stadsleven

De maandagmarkt op de Nieuwstraat in Medemblik is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar de gemeenschap samenkomt om te genieten van lokale producten en een warme sfeer.

Ervaar de Gezelligheid van de Maandagmarkt in Medemblik

Kom naar de weekmarkt in Medemblik voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op maandag in de Nieuwstraat voor een dag vol ontdekkingen en gezelligheid!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Medemblik

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.