Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Marum
» Weekmarkt in Marum
(Groningen)
 - Te vinden Raadhuisstraat

Weekmarkt in Marum: Vrijdagmiddag Gezelligheid in de Raadhuisstraat

Vrijdagmarkt op de Raadhuisstraat in Marum: Een Middag Vol Ontdekkingen

Elke vrijdagmiddag wordt de Raadhuisstraat in Marum een levendige marktplaats. Van 13:00 tot 17:00 uur biedt de weekmarkt een gezellige ontmoetingsplek voor zowel inwoners als bezoekers, met een breed scala aan producten, van verse levensmiddelen tot ambachtelijke waren.

Ontdek de Markt in Marum

  • Locatie: Raadhuisstraat, Marum.
  • Openingstijden: Vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod in een ontspannen en vriendelijke sfeer, ideaal voor zowel de dagelijkse boodschappen als bijzondere aankopen.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van de Raadhuisstraat.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Hart van Marum

De weekmarkt op de Raadhuisstraat in Marum is meer dan alleen een plek voor handel; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Het is een plek waar mensen samenkomen, lokale ondernemers ondersteunen en genieten van de levendige en gezellige sfeer van de markt.

Beleef de Lokale Sfeer van Marum

De weekmarkt in Marum biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten, en geniet van de dynamische sfeer van de markt. Maak van je vrijdagmiddag een speciale ervaring door een bezoek te brengen aan de markt op de Raadhuisstraat in Marum!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Marum

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.