Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Maassluis
» Weekmarkt in Maassluis
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op het parkeerterrein aan de Marelstraat

Marktdagen in Maassluis: Vrijdag en Dinsdag Levendigheid

Levendige Weekmarkten in Maassluis: Tweemaal per Week een Feest

In Maassluis worden twee dynamische markten georganiseerd, waarbij zowel de vrijdag- als de dinsdagmarkt bezoekers trakteert op een uitgebreide winkelervaring. Ontdek de variatie en gezelligheid op deze bruisende markten.

Vrijdagmarkt: Shoppen op de Marelstraat

  • Locatie: Parkeerterrein aan de Marelstraat, Maassluis.
  • Tijden: Vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.
  • Sfeer: Een ideale plek om het weekend in te luiden met een gevarieerd aanbod van producten, van verse etenswaren tot kleding en huishoudelijke artikelen.

Dinsdagmarkt: Bij Winkelcentrum Koningshoek

  • Locatie: Parkeerterrein bij winkelcentrum Koningshoek, Maassluis.
  • Tijden: Dinsdag van 8.30 tot 16.30 uur.
  • Bijzonderheid: Een perfecte gelegenheid voor midweekse aankopen, waarbij je kunt genieten van een breed scala aan producten en de kans om het winkelen te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

Ontdek de Markten van Maassluis

Beide markten bieden een unieke kans om de lokale cultuur en producten te ervaren. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse benodigdheden, een speciaal item, of gewoon de sfeer van een levendige markt wilt proeven, Maassluis heeft het allemaal.

Praktische Informatie

  • Bereikbaarheid: Beide markten zijn goed bereikbaar te voet, per fiets of met de auto, met voldoende parkeergelegenheid.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Plan voldoende tijd in om beide markten te verkennen en geniet van de lokale gastvrijheid en producten.

Geniet van de unieke sfeer en de diversiteit van de markten in Maassluis, waar elke bezoek een kans is om de lokale gemeenschap en haar producten te ervaren.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Maassluis

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.