Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Maasland
» Weekmarkt in Maasland
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Kastanjehof

Marktdagen Maasland: Donderdag en Zaterdag op de Kastanjehof

Levendige Weekmarkten in Maasland: Twee Dagen Vol Ontdekkingen

Maasland verwelkomt bezoekers op donderdag en zaterdag voor twee dynamische markten op de Kastanjehof. Deze markten vormen een belangrijk onderdeel van het lokale leven en bieden een schat aan producten en ervaringen.

Donderdagmarkt: Een Midweekse Ontmoetingsplek

  • Tijden: Donderdag van 9:00 tot 18:00 uur.
  • Locatie: Kastanjehof, Maasland.
  • Kenmerken: Een uitgebreid assortiment aan producten, van verse etenswaren tot kleding en ambachtelijke artikelen, perfect voor een midweekse verkenning.

Zaterdagmarkt: Het Weekend in Stijl Beginnen

  • Locatie: Kastanjehof, Maasland.
  • Tijden: Zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur.
  • Bijzonderheid: Een levendige markt die het weekend inluidt, met een grote variatie aan kramen en producten voor een complete winkelervaring.

Ontdek de Markten van Maasland

Beide markten in Maasland bieden een unieke kans om de lokale cultuur en producten te ervaren. De donderdagmarkt is ideaal voor het ontdekken van een breed scala aan artikelen, terwijl de zaterdagmarkt perfect is voor uitgebreid weekendshoppen.

Praktische Informatie

  • Bereikbaarheid: De markten zijn goed bereikbaar te voet, per fiets of met het openbaar vervoer, met voldoende parkeermogelijkheden.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een wandeling door Maasland om de charme van het dorp te ervaren.

Geniet van de unieke sfeer en diversiteit van de Maaslandse markten, waar elke bezoek een kans biedt om de lokale gemeenschap te ontmoeten en te genieten van een breed assortiment aan producten.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Maasland

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.