Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Maarssenbroek
» Weekmarkt in Maarssenbroek
(Utrecht)
 - Te vinden bij Bisonspoor

Weekmarkt Maarssenbroek: Zaterdagse Gezelligheid bij Bisonspoor

Zaterdagmarkt in Maarssenbroek: Een Dag Vol Sfeer

Elke zaterdag nodigt Bisonspoor in Maarssenbroek je uit voor de wekelijkse markt. Van 08:00 tot 16:00 uur kun je hier terecht voor een breed scala aan producten. De markt is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten, van verse levensmiddelen tot kleding en huishoudelijke artikelen, in een gezellige en levendige sfeer.

Ontdek de Markt bij Bisonspoor

  • Locatie: Bij Bisonspoor, Maarssenbroek.
  • Openingstijden: Zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod van producten, perfect voor zowel de dagelijkse boodschappen als voor unieke vondsten.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk toegankelijk te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van Bisonspoor.
  • Betaalmogelijkheden: Veel verkopers accepteren contant geld en bieden de mogelijkheid tot pinnen.

De Markt als Sociale Ontmoetingsplek

De weekmarkt in Maarssenbroek is meer dan alleen een handelsplaats; het is een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor de gemeenschap. Het is een plek waar inwoners samenkomen, lokale ondernemers steunen en genieten van de levendige marktsfeer.

Beleef de Levendige Sfeer van Maarssenbroek

De weekmarkt in Maarssenbroek biedt een uitstekende kans om de lokale cultuur en gemeenschapszin te ervaren. Ontmoet de verkopers, proef de verse producten en geniet van de dynamische sfeer. Maak je zaterdag speciaal door een bezoek te brengen aan de markt bij Bisonspoor en ontdek wat Maarssenbroek te bieden heeft!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Maarssenbroek

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.