Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Losser
» Weekmarkt in Losser
(Overijssel)
 - Te vinden Raadhuisplein

Marktdagen in Losser: Donderdag en Zaterdag Genieten

Losser’s Marktleven: Donderdag en Zaterdag Tradities

In Losser vinden twee bijzondere markten plaats die het hart van de lokale gemeenschap vormen. Elke donderdag op het Raadhuisplein en elke laatste zaterdag van de maand in de Brinkstraat, Torenstraat en Teylerstraat, komen de inwoners van Losser samen om te genieten van een breed scala aan producten.

Donderdagmarkt op het Raadhuisplein

  • Tijden: 11.30-17.00 uur.
  • Aanbod: Van dagelijkse boodschappen zoals kaas, groenten en fruit, vis, tot aan sokken, loempia’s, olijven, dekbedden, dameskleding, noten, bloemen, make-up, ondergoed en pyjama’s.
  • Sfeer: Een populaire markt voor zowel dagelijkse als wekelijkse boodschappen met een groot en uitgebreid assortiment.

Maandelijkse Boerenmarkt

  • Locatie: Brinkstraat, Torenstraat en Teylerstraat.
  • Tijden: Laatste zaterdag van de maand, 10.00-16.00 uur.
  • Speciaal: Een assortiment van Twentse streekproducten zoals diverse kaassoorten, geitenkaas, zuivel, fruit, groente, verse sappen, jams, chutneys, pasta’s, brood, vlees en vleeswaren, mosterd, ijs, kruiden, paling en seizoensfruit.
  • Sfeer: Een typische markt voor liefhebbers van lokale producten, met de mogelijkheid om te proeven en te genieten op terrassen aan weerszijden van de straten.

Ontdek de Markten van Losser

Beide markten in Losser bieden een unieke kans om de lokale cultuur en producten te ervaren. De Donderdagmarkt is ideaal voor een breed assortiment aan waren, terwijl de Boerenmarkt een speciale gelegenheid biedt om de rijke smaken van Twente te ontdekken.

Praktische Informatie

  • Bereikbaarheid: Beide markten zijn goed bereikbaar te voet, per fiets of met de auto, met voldoende parkeergelegenheid.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Plan voldoende tijd in om beide markten te verkennen en geniet van de lokale gastvrijheid en producten.

Geniet van de unieke sfeer en de diversiteit van de markten in Losser, waar elke bezoek een kans is om de lokale gemeenschap en haar producten te ervaren.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Losser

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.