Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Lopik
» Weekmarkt in Lopik
(Utrecht)
 - Te vinden op het Koning Willem-Alexanderplein

Donderdagmarkt Lopik: Klein en Gezellig op het Koning Willem-Alexanderplein

Lopik’s Donderdagmarkt: Een Charmante Ochtend op het Dorpsplein

Elke donderdagochtend brengt het Koning Willem-Alexanderplein in Lopik een knusse weekmarkt tot leven. Van 08.30 tot 12.30 uur kun je hier terecht bij ongeveer 10 kramen, wat zorgt voor een intieme en vriendelijke marktervaring in het hart van het dorp.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Lopik

De weekmarkt in Lopik is perfect voor wie op zoek is naar een gezellige, kleinschalige marktomgeving. Of je nu verse producten nodig hebt of gewoon wilt genieten van de sfeer van een dorpsmarkt, je vindt hier wat je zoekt in een gemoedelijke setting.

Ontdek de Markt in Lopik

  • Locatie: Koning Willem-Alexanderplein, Lopik.
  • Tijden: Donderdag van 08.30 tot 12.30 uur.
  • Aanbod: Een selectie van ongeveer 10 kramen met een diversiteit aan producten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Geniet van de ontspannen sfeer en maak van je marktbezoek een gezellige ochtend uit.

De Weekmarkt van Lopik: Een Belangrijk Onderdeel van de Gemeenschap

De donderdagmarkt op het Koning Willem-Alexanderplein in Lopik is niet alleen een plek voor je boodschappen; het is een gezellige ontmoetingsplek in het dorp waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van lokale producten en een warme sfeer.

Ervaar de Gezelligheid van de Donderdagmarkt in Lopik

Kom naar de weekmarkt in Lopik voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod op deze gezellige dorpsmarkt. We zien je graag op donderdagochtend op het Koning Willem-Alexanderplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Lopik

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.