Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Liempde
» Weekmarkt in Liempde
(Noord-Brabant)

Weekmarkt Liempde: Woensdagochtend Traditie in het Dorpshart

Liempde’s Wekelijkse Ontmoetingsplaats: Markt vol Traditie en Gezelligheid

In het charmante Liempde, bekend om zijn landelijke karakter en sterke gemeenschapszin, biedt de weekmarkt elke woensdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur een levendige ontmoetingsplek in het dorpscentrum. Deze markt vormt een belangrijk sociaal en commercieel trefpunt waar lokale inwoners en bezoekers samenkomen voor verse producten en gezelligheid.

Uw Woensdagochtend Bestemming in Liempde

De weekmarkt van Liempde, gesitueerd in het hart van het dorp, verwelkomt u elke woensdagochtend. Het is de ideale plaats om de dag te beginnen met een divers aanbod aan verse, lokale producten en een warme, gemoedelijke sfeer.

Marktdag in Liempde: Een Levendige en Gastvrije Ervaring

 • Locatie: Centrum van Liempde.
 • Openingstijden: Woensdag, van 08.00 tot 12.00 uur.
 • Bijzonderheden: Een markt bekend om zijn gastvrije sfeer en een verscheidenheid aan lokale producten, van levensmiddelen tot ambachtelijke waren.

Wat Te Kopen op de Weekmarkt in Liempde

Op de weekmarkt in Liempde vindt u:

 • Een breed scala aan verse producten zoals groenten, fruit, vlees en kaas, rechtstreeks van lokale boeren en ambachtslieden.
 • Een assortiment van ambachtelijke en huisgemaakte producten, die de unieke cultuur en tradities van Liempde weerspiegelen. De markt is de perfecte plek om kwaliteitsproducten te kopen en de lokale economie te ondersteunen.

Bereikbaarheid van de Markt in Liempde

De weekmarkt is gemakkelijk toegankelijk voor alle bezoekers:

 • Openbaar vervoer: Goede verbindingen naar het centrum van Liempde.
 • Auto: Parkeergelegenheid in de nabijheid van de markt.
 • Fiets: Veilige stallingen beschikbaar. Tip: Kom vroeg voor de meest verse producten en een rustige winkelervaring.

Tips voor uw Bezoek aan de Weekmarkt

 • Beste bezoektijden: De ochtenduren zijn ideaal voor verse aankopen en om de drukte te vermijden.
 • Betalingsmethoden: De meeste kramen accepteren contant geld en sommige ook pin.
 • Speciale evenementen: Blijf op de hoogte van eventuele themadagen of seizoensgebonden activiteiten voor een extra bijzondere ervaring.

Een Rijke Geschiedenis: De Markt van Liempde

De weekmarkt in Liempde is een essentieel onderdeel van de lokale cultuur en geschiedenis. Het speelt een cruciale rol in het behoud van de gemeenschapszin en draagt bij aan de levendigheid van het dorp.

Ervaar de Markt in Liempde

Een bezoek aan de weekmarkt in Liempde is meer dan alleen boodschappen doen; het is een kans om deel uit te maken van de levendige lokale gemeenschap. Met zijn vriendelijke sfeer en diversiteit aan producten, biedt de markt een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de gastvrijheid van Liempde. Kom langs en ervaar zelf de charme van de Liempdese markt op woensdagochtend!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Liempde

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.