Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Lekkerkerk
» Weekmarkt in Lekkerkerk
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Raadhuisplein

Woensdagmarkt Lekkerkerk: Gezelligheid op het Raadhuisplein

Lekkerkerk’s Woensdagmarkt: Een Midweekse Traktatie

Elke woensdagochtend brengt het Raadhuisplein in Lekkerkerk de lokale gemeenschap samen met een bruisende weekmarkt. Van 08:30 tot 15:00 uur kun je hier een breed scala aan producten ontdekken, waaronder heerlijke kaas, verse bloemen, ambachtelijke stroopwafels, kip, versgebakken brood en koek, noten, en een verscheidenheid aan visproducten.

Jouw Wekelijkse Bestemming voor Verse Producten in Lekkerkerk

De weekmarkt in Lekkerkerk is de ideale plek om midden in de week verse, kwalitatieve producten in te slaan. Of je nu op zoek bent naar ingrediënten voor je maaltijden, een kleurrijk boeket, of gewoon wilt genieten van de lokale marktsfeer, je vindt het hier allemaal.

Ontdek Wat de Markt in Lekkerkerk Te Bieden Heeft

  • Locatie: Raadhuisplein, Lekkerkerk.
  • Tijden: Woensdag van 08:30 tot 15:00 uur.
  • Aanbod: Een divers assortiment van kaas, bloemen, stroopwafels, kip, brood en koek, noten, en vis.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en soms pin.
  • Tip: Geniet van de levendige sfeer en combineer je marktbezoek met een kopje koffie of lunch in de nabijgelegen horecagelegenheden.

De Weekmarkt van Lekkerkerk: Een Belangrijk Sociaal Trefpunt

De woensdagmarkt op het Raadhuisplein in Lekkerkerk is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen en genieten van de lokale sfeer en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Gastvrijheid van de Woensdagmarkt in Lekkerkerk

Bezoek de weekmarkt in Lekkerkerk voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en diversiteit. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op woensdagochtend op het Raadhuisplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Lekkerkerk

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.