Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Leiderdorp
» Weekmarkt in Leiderdorp
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Van Diepeningenlaan bij WC Santhorst

Donderdagmarkt Leiderdorp: Verse Producten bij WC Santhorst

Leiderdorp’s Donderdagmarkt: Een Ochtend vol Versheid en Gezelligheid

Elke donderdagochtend biedt de Van Diepeningenlaan bij Winkelcentrum Santhorst in Leiderdorp een bruisende en gezellige markt. Van 08:00 tot 13:30 uur kun je hier terecht voor een verscheidenheid aan verse producten en genieten van de lokale marktambiance.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Leiderdorp

De weekmarkt in Leiderdorp is de perfecte bestemming voor je donderdagochtend. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, unieke lokale producten of gewoon een gezellige sfeer, de markt bij WC Santhorst biedt het allemaal.

Ontdek Wat de Markt in Leiderdorp Te Bieden Heeft

  • Locatie: Van Diepeningenlaan, bij WC Santhorst, Leiderdorp.
  • Tijden: Donderdag van 08:00 tot 13:30 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan verse en lokale producten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is goed bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het winkelcentrum.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en soms pin.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met andere boodschappen in het winkelcentrum voor een efficiënte en plezierige ervaring.

De Weekmarkt van Leiderdorp: Een Belangrijk Onderdeel van het Stadsleven

De donderdagmarkt in Leiderdorp is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Levendige Sfeer van de Donderdagmarkt in Leiderdorp

Kom naar de weekmarkt in Leiderdorp voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op donderdagochtend op de Van Diepeningenlaan bij WC Santhorst!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Leiderdorp

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.